Spotler
Gratis inspiratiesessie voor B2B-marketeers
B2B Neuromarketing & Leadgeneratie
Dagelijks worden onze zintuigen en hersens overprikkeld door honderden marketing­uitingen. Zowel privé als zakelijk. We consumeren deze uitingen en in een split second bepalen we of wel of niet ingaan op de uiting. Hoe zorg je er nu voor dat jouw e-mails en landings­pagina’s juist wel de aandacht trekken. Daar vertellen Katie Hart (neuro­marketing specialist bij Rhetonic uit Engeland), Simon Moss (marketing manager bij Spotler UK) en Spotler Nederland je alles over op donderdag 1 oktober in de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht. Kom ook naar de inspiratiesessie B2B Neuromarketing & Leadgeneratie.

Meld je hieronder snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij deze gratis kennissessie.
 
Programma
09.00 - 09.30
Inloop met koffie, thee en lekkernijen
09.30 - 09.45
Welkom
09.45 - 10.45
Uncovered: How our brains read, see and feel about emails we receive
In deze Engelse presentatie geven Katie Hart (Rhetonic, UK) en Simon Moss (Spotler UK) inzicht in de manier waarop ons brein e-mails en landingspagina’s scannen en lezen. Rhetonic en Spotler UK hebben hier onderzoek naar gedaan. Ze delen graag hun bevindingen en learnings.
10.45 - 11.00
Koffiepauze
11.00 - 11.30
Maak van websitebezoekers, leads voor je salesteam
In deze presentatie geeft Mark van de Berg (Spotler) je inzicht hoe jij van je websitebezoekers leads maakt die je salesteam kan opvolgen.
11.30 - 12.00
B2B e-mailcampagnes die werken
Tim Bout (Spotler) inspireert je met voorbeelden van succesvolle B2B e‑mail­campagnes die leiden tot conversies en engagement.
12.00 - 12.10
Afsluiting
12.10 - 13.00
Lunch en napraten
Blijf voor de lekkere lunch en om gezellig na te praten. Lunch is niet verplicht, je mag uiteraard ook eerder weggaan.
 
Datum en locatie
Donderdag 1 oktober 2020
09.00 - 13.00 uur
Jaarbeurs MeetUp,
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Bekijk de route
Meld je gratis aan
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Als je helaas toch niet kan komen, meld je dan uiterlijk 24 september af. Het event is gratis om bij te wonen, maar voor ons zitten er wel kosten aan verbonden. Daarom rekenen we een annuleringsbijdrage van € 50 p.p. als je je te laat afmeldt. Ga je hier mee akkoord? *
 *
 
De sprekers
Mark van den Berg
Spotler NL
Mark van den Berg is verantwoordelijk voor de marketing van Spotler. Hij stuurt het marketingteam aan voor branding en leadgeneratie. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de B2B propositie van Spotler. Spotler Leads is hier onderdeel van.
Katie Hart
Rhetonic
Katie Hart heeft 25 jaar psychologie gestudeerd en les in gegeven. Ze is gespecialiseerd in klantgedrag. Wil je weten hoe je je klanten motiveert om de aankoopbeslissing te nemen? En wat voor berichten je hiervoor moet inzetten? Katie Hart vertelt je hier graag over.
Simon Moss
Spotler UK
Simon Moss is verantwoordelijk voor het marketingteam van Spotler UK. Hij zet marketingcampagnes op waarbij hij zijn kennis gebruikt om zoveel mogelijk uit alle marketingkanalen te halen. Hij is een groot fan van testen en nieuwe zaken uitproberen.
Tim Bout
Spotler NL
Tim Bout enthousiasmeert, adviseert en inspireert bedrijven om succesvol e‑mail­marketing te bedrijven met de e‑mail­marketing­oplossing Spotler. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten.
Volg ons
t f in
P i yt
DDMA Emerce 100 Kiyoh | 9.5
...