Spotler Spotler
Meld je aan voor de webinar van Spotler Partner Add to Favorites
De rol van data en Spotler in een toekomstig Marketing Automation landschap
De bouwstenen voor persoonlijke e-mailmarketing zijn data, content en logica. Deze bouwstenen gebruik je juist wanneer je de dynamische mogelijkheden, die e-mail marketing automation en Spotler bieden, voor personalisatie wilt benutten. Je boodschap kun je hiermee relevanter, krachtiger en daarmee succesvoller overbrengen.

Deze bouwstenen heb je (deels) beschikbaar binnen Spotler, maar als je steeds persoonlijker en gerichter wilt gaan communiceren met prospects en klanten neemt de behoefte en omvang van deze bouwstenen toe. Je hebt dan bijvoorbeeld meer data nodig, van steeds meer bronnen uit je organisatie. Bronnen die dan weer samen komen in een Customer Data Platform (CDP).

In deze webinar neemt onze partner Add to Favorites je mee in de verschillende mogelijkheden van de inzet van meer data vanuit een CDP als aanjager van Marketing Automation. Dit doen ze door middel van concrete voorbeelden en cases uit de praktijk met onder andere een Spotler implementatie voor Yuki in combinatie met het Customer Data Platform (CDP) van PRDCT.

In dit webinar krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Welke data uit mijn organisatie kan ik nog meer gebruiken om e-mail relevanter te maken?
  Hoe kan ik e-mail relevanter maken met externe content via RSS?
Welke oplossingen zijn er om data in te zetten in combinatie met mijn E-mail Marketing Automation software?
Is data een IT of een Marketing verantwoordelijkheid?
Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen de termen rond data die ik steeds hoor, zoals bijvoorbeeld een Customer Data Platform (CDP), Data Management Platform (DMP) of datawarehouse (DWH)?
Voor wie?
Dit webinar is gericht op B2B en B2C marketeers die meer willen doen met alle data die zij van klanten en prospects hebben en marketing automation willen toepassen.
Wanneer?
2 juli 2020
11.00 - 12.00 uur
Achter je eigen PC
Schrijf je nu in
 *
 *
 *
 *
 *
Volg ons
t f in
P i yt
DDMA Emerce 100 Kiyoh | 9.5
...